Over mezelf

Wat leuk je hier te treffen!

Ik wens je van harte welkom op mijn blog. Mijn naam is Jeroen Marten en heb altijd al een grote passie gehad van de verschillende transsporters die er bestaan. Het voordeel dat ik had was dat mijn vader altijd al met een transsporter werkt waardoor ik mooi de kans heb gekregen om er dagelijks in te mogen zitten. Nu dat ik uiteraard wel wat ouder ben geworden is de interesse in de auto’s totaal niet veranderd, sterker nog ik probeer er zelf een te rijden!

De interesse die eigenlijk heb vergroot in de loop der jaren maakt het voor mij ook mogelijk dat ik een beroep kan uitkiezen waarbij ik een bus rijden moet. Zo merk ik aan me eigen dat de voorkeur dan toch echt gaat naar de wat grotere bus die er beschikbaar is. Natuurlijk heb ik daar de nodige rijbewijs voor nodig, je kan het al wel verwachten, daar ben ik druk mee bezig!

De passie heb ik van mijn vader.

Vanaf jongs af aan was ik altijd al druk bezig geweest wanneer mijn vader op stap ging en ik mee mocht. De enthousiasme die ik op dat moment had maakte het ook aangenaam genoeg voor mijn vader zodat ik steeds vaker mee mocht gaan.

En zelfs nu nog steeds wil ik maar al te graag mee met mijn vader op stap!

Geef een reactie